• Välkommen till Dominikanska Republiken
    Välkommen till Dominikanska Republiken

    En skön dag på playan väntar.

  • Santo Domingo Plaza de Espana

  • Nära havet vill jag bo

  • Närmaste grannen Barbados är inte långt borta

Välkommen

Från början var denna Blogg tänkt att berätta om mitt liv som emigrant till en ö i Västindien Efter att ha tillbringat en testperiod där på 4 månader så kunde jag konstatera att allt har blivit så mycket dyrare i Dominikanska Republiken än vad det var första gången jag levde där i 3 år. Min pension räckte inte till helt enkelt. Så tillsvidare lever jag nu i Sverige igen.

Så nu blir det inga flera direktrapporter från mig som emigrant, i alla fall inte inom överskådlig framtid. Kanske kommer det en och annan berättelse om mitt liv i Västindien när jag vistades där 1991- 1994 som fortfarande inte är nedskriven.

I alla fall, det tillkommer nu en helt ny rubrik nämligen Elektronikhörnan, där kommer jag att berätta om mina göranden inom Elektronik och elektromekanik m.m. Det är fritt att ställa frågor och komma med kommentarer i meddelandefältet efter aktuellt inlägg.

To help readers to take part of my website in other languages I have installed Google translate, Just open the list at the top of the page and select your language and you are there.

Enjoy!

Senaste blog inläggen

Tänkte inte på det.

Tänkte inte på att alla som läser just detta inlägg inte är medlemmar i det forum jag hämtade kategorinamnet hanqa från. Såvida ni inte är synska eller välsignade med någon annan övernaturlig egenskap...
läs hela inlägget »

Till Livet.

Hej liv, roligt att ha dej hos mig. Ja, faktiskt helt underbart om jag får säga så. Det var ett tag sedan du stannade över så här, du brukar alltid bara fladdra som...
läs hela inlägget »