Nu är jag imigrant.

posted in: Det nya landet | 0

Hej alla glada människor. Nu är jag tillbaka i min blogg efter ett längre uppehåll. Det har kommit en hel del emellan, men nu skall det bli bättring lovar jag.

Jag är som sagt tillbaka i Sverige. Avsikten med min 4 månaders tripp till Domimikanska Republiken vintras var ju att kolla upp om det var möjligt att bosätta sig där för gott. Det är lite tveksamt med min fattigpension tyvärr. Den stora kostnaden är ju sjukvårdsförsäkringen men även levnadsomkostnaderna i övrigt tar en stor del av pensionen. Jag lyckades inte leva på enbart min pension utan fick knapra på mitt reservkapital.

Jag har emellertid inte givit upp utan håller fortfarande dörren öppen för en flytt. Mer om detta kommer framöver. Nu förbereder jag mig för att övervintra i detta karga klimat kommande vinter. Det blir en viss skillnad om man säger så.

Klicka för större bild
Klicka för större bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *